Snart är det dax!



 På lördag går första omgången av dressyr allsvenskan div 3 av stapeln. Om allt går som planerat är vi fyra ryttare från klubben som åker och tävlar. Det är jag och Silver, Ebba och Cherokee, Myria och Frasse, Emmie och hennes Sigge. 

Vi tränade för dressyr tränaren i lördags och hästarna gick så fint. Det ska bli spännande och se hur Frasse och Cherokee reagerar när de kommer in på en dressyrbana, ingen av dem har sett dressyrstaket innan. Så på lördag får ni hälla tummarna för oss.

Jag har nu ridit Lilleman för första gången, eller för första gångerna rättare sagt. Vilken underbar känsla att få sitta på avkomman efter min älskade Thyra. Än så länge är han väldigt mycket smidigare än sin mamma att ha och göra med, men det får vi se om det blir så i framtiden också. Han är pigg och framåt, tar täten ut i skogen och bryr sig inte om något.

Lilleman har också varit på sin första hoppträning tillsammans med Ebba och även där skötte han sig mycket bra. Dem har ju verkligen olika förutsättningar dem där hästarna, Cherokee som från början varit väldigt rädd och skeptisk för hinder och allt som ligger på marken. Hon har fått skämpa med att våga hoppa tex vattenmatta, vilket hon gör nu men långt ifrån avslappnat. 

Så kommer Lilleman på sin första träning någonsin på borta plan och hoppar alla typer av hinder inklusive vattenmatta utan att blinka. Men vem som i slutändan blir bäst är det ingen som vet :-)




Kommentarer

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Vilken jäkla käftsmäll....

Gråter och städar......

Måndag och ny övning :-)