Söndag





 Söndag och nu sitter jag och tittar på världscuphoppningen. Så fina hästar och bra ridning, på dem flesta i alla fall. 

Idag har kiropraktorn varit här och behandlat några hästar. Jag tycker det är bra att gå igenom kroppen nu innan hårdare träning och tävlingar väntar. Vill ju att dem ska vara fräscha och fina. 

Dessa av våra gick vi igenom.

Calle, han var fin i kroppen. 

Cherokee, hon satt ganska ordentligt i ländryggen och lite på andra ställen. Det är så skönt när man vet att dem fått hjälp för att kunna må och röra sig bättre.

Gevalia, hon satt också på några ställen, vilket jag känt av.

Sen av en slump så började kiropraktorn prata om att han hade astma och behandlade sig själv med örter och tyckte att det funkade bra. Då frågade vi om det fanns något sånt preparat till hästar. Vilket det inte fanns än vad han visste. Men då sa han att ofta kan det hjälpa med kiropraktik, då det kan bero på att några ben bakom manken inte ligger som de ska.

Så vi hämtade in Kiara för att se om hon hade problem i detta området. När han började känna igenom henne så ömmade hon jätte mycket där han visade att det kunde sitta. Så han arbetade med henne och när han var färdig ömmade hon ingen ting. Ska bli väldigt intressant om detta gör någon nytta för hennes astma. Hon hostar i nuläget varje gång hon anstränger sig, mer eller mindre. Hon är behandlad av veterinär vilket inte gjorde någon skillnad

Återkommer med hur det går med henne.....

                                             

Kommentarer

  1. Lycka till! Jag håller tummarna för Kiara. Låt väldigt spännande och intressant 😃

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Vilken jäkla käftsmäll....

Gråter och städar......

Måndag och ny övning :-)