Kallt, kallt och lite kallt....

 Har skrivit det innan men kylan ställer till med så mycket mer arbete.

Förutom att vattnet fryser i hinkar så fort det är upphällt någon stans, så man får konka runt ishinkar, hacka is mm. Sen är det så lätt att andra glömmer att vattnet som är upphält kommer att frysa om man lämnar det. Mindre roligt när man tar en vattenkanna för att fylla vatten så är den helfrusen, för någon hämtat vatten inte använt allt utan lämnat kannan med vatten i....... ja ni fattar att det blir mer arbete.

Men uppe på detta så har det frusit i vattenledningen som förser Ebbas stall med vatten, så nu måste vi även köra vatten till alla hästar där borta. Vad glad man blir för ännu mera slit och släp.

Men nu slut gnällt, för det är väldigt fint ute och hästarna tycker om detta väder.

Igår tränade jag och Gevalia årets första träning för Micke. Den gick bra med klart det märks att vi tränat på halvfart några veckor. Tog lite tid att få henne att bli riktigt mjuk i kroppen och att sen arbeta på ordentligt. Hon är väldigt lydig och grund fin hela tiden men båda har vi blivit lite bekväma så vi behövde verkligen hjälpen med att ställa tillräckligt höga krav igen. Hon blev så fin i slutet, då var vi tillbaka igen.

Hur söta är dem inte 💕


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Vilken jäkla käftsmäll....

Gråter och städar......

Måndag och ny övning :-)