Ja ha, då sitter jag här och skriver i stället.....

 Efter två dagar med vuxen läger, fredag - lördag så var det dax att ladda för tävling, som jag sett fram emot denna tävling. Gevalia känns så himla fin nu.

Det blev en sen kväll i stallet igår, rida, släppa in och kvälla alla hästar, knoppa, rykta och putsa. Kl 21,00 var i alla fall allt klart och packat i bilen. Min trogna följeslagare Sally var med mig i stallet hela kvällen, ligger och håller mig sällskap 💕

Planen färdig för morgondagen, så bara att sova gott.


Uppstigning och allt gick enligt tidplanen på morgonen, när det var dax att göra iordning Gevalia kikar jag först på hennes mungipor eftersom de var så torra igår. OCH vad finns då där..... en förbannat liten torrspricka ca en cm nedanför mungipan 😒så ingen tävling för oss idag. Bara att ta ur de fina sydda knopparna igen och släppa ut henne i hagen.

...... så nu sitter jag istället här i soffan och äter mina äggmackor. 


När jag skulle rida henne igår såg jag ju hur torra mungiporna var men inga sprickor. Smörjde dem som vanligt och red, tänkte att jag måste ju rida och kolla så det ser bra ut efter ridpasset, vilket det verkligen gjorde. Men inte alls så bra idag, hon är ju tyvärr väldigt känslig i sina mungipor och får lätt torrsprickor i samband med päls fällningen. 

Ja ja det kommer fler tävlingar och nu hinner jag träna ännu mer inför dem.....

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Vilken jäkla käftsmäll....

Gråter och städar......

Måndag och ny övning :-)