Tävling i Borås!

 

Igår var vi i Borås och Ebba hoppade två klasser på Frasse.

Först 110 cm som gick bra, han hoppade fint kanske något lite lugnare och inte riktigt lika kvick som han brukar. Men hoppade med fina runda språng, det blev lite dåligt in i kombinationen så han fick med sig en bom på utsprånget. 

Vi veterinärbesiktigar honom inför nästa klass.

I 120 cm började det lite väl lugnt så de första sprången blev inte jätte bra fick ett nedslag i början av banan, Ebba fick upp galoppen och kom bra på nr 5 men den rev han grovt efter det hoppade han riktigt fint resten av banan. Men när Ebba travar av honom tycker hon att han känns konstig 😔

Vi lastar och åker hem, väl hemma bestämmer vi oss för att kolla honom i longering innan vi släpper ut honom i hagen eftersom känslan att något inte stämde fanns hos oss.

Mycket riktigt så var han väldigt konstig, i vänster varv såg det ut som att han hade ont i alla ben travade motvilligt med små stappliga steg. När vi bytte till höger varvet så var han ordentligt halt på höger fram.

Men skit vad har hänt med stackarn nu då.......

Idag på förmiddagen så kollade jag honom igen på longeringen, han var bättre än igår med inte alls bra. Så nu ska vi besluta vad vi gör med honom och låta honom vila några dagar.

Kommentarer

  1. Nej vad tråkigt! Hoppas det inte är något allvarligt! /Johanna B

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Vilken jäkla käftsmäll....

Gråter och städar......

Denna veckas övning.