Onsdag......

 ..... och dagen börjar grymt effektivt.

05,50 Uppstigning 

06,00 Styrketräna

07,00 Släppa ut hästar

07,30 Lektion

08,45 Härlig frukost och som vanligt lite arbete på datorn samtidigt :-)

Senare  idag ska jag iväg på träning med Gevalia för Micke och innan träningen blir den en fika stund med Angelica.

Dagen avslutas som vanligt med fyra lektioner här hemma. En dag fullt i min smak.

Tänk vad tiden går, nu börjar det på riktigt närma sig föl tider. Daydream som är först ut är beräknad till mitten av maj och Casandra i mitten av juni. Så spännande men också lite orolig tid, det går ju inte att komma undan rädslan av att det inte går som det ska. Här är en nackdel med alla sociala medier, när man väntar föl så tycker jag att man inte ser annat än inlägg där det söks eller finns ammor. Men givetvis så föds det så många friska föl som inte lika ofta kommer upp i flödet.

Lilla Kiara är nu läkt och fin, hon har några dagar fått gå i paddocken för att få röra sig mer innan hon ska släppas tillbaka till sin riktiga hage igen. Så skönt att det gått så bra med hennes sår. även om det tagit tid.

Puzzel gick sin första lektion med annan ryttare i måndags och det gick hur bra som helst, nu var det en väldigt duktig ryttare som red henne.

Igår hjälpte Ebba Ellen att rida henne i paddocken, planen var att skritta och trava lite. Men det gick så bra att de även galopperade, känns väldigt lovande för framtiden det här :-)

Storasyster - Lillasyster - Mamma 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Vilken jäkla käftsmäll....

Gråter och städar......

Måndag och ny övning :-)