Årets första tävling.....

 ..... för Ebba och Frasse :-)

Vi åker till Jönköping en solig eftermiddag där Ebba hoppar en 110 cm klass.

De gjorde en mycket fin och stabil runda, kommer bra på alla hinder. Omhoppningen ser lugn och fin ut, tyvärr faller en bom. Jag tänkte att det gör inte så mycket för det gick ng ändå inte så snabbt...... men vad det kan luras av den lugna fina ridningen, för det visar sig att hon var snabbast i klassen :-)

Så roligt att det börjar nästan lika bra som förra året slutade. Nu laddar vi om för start i Laholm nästa helg då 110 och 120 cm.

Annars njöt vi av det fina vinter vädret och den efterlängtade solen i lördags.


Vi släppte ihop Frasse och Calle (Cazino) i helgen. Vilket gick väldigt lugnt och stilla. Filmen är från den första minuten tillsammans. Frasse är inte super imponerad utan gnäggar efter sin riktiga kompis..... Men kolla vad Calle gör när han kommer ifatt Frasse igen.... 

Lika lugna och snälla nästa dag, dock var Frasse på bättre humör och leken var snabbt igång. Frasse leker ofta med en pinne och försökt få Corre att vara med på leken. Nu har han fått en kompis som gärna var med på leken, som två hundar leker de med pinnen, varandras grimmor och lite spring och bock :-)

 


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Vilken jäkla käftsmäll....

Gråter och städar......

Måndag och ny övning :-)